CONTACT

CONTACT – Strada Vladimir Streinu, nr. 44, et. 1, Găești, județ Dâmbovița

Tel: 0727/373.631;  0729/210.220;   0761/636.284

E-mail: galmicroregdbsv@gmail.com;

Website: www.galdbsv.ro.

 

Vă informăm că, pe perioada stării de alertă, programul de lucru cu publicul (online, telefonic sau prin servicii de curierat) se va desfășura între următoarele ore:

Luni, Marți, Miercuri și Joi între 10:00 și 16:00

Vineri între 10:00 și 14:00

 Programul de lucru direct cu publicul, la sediul GAL, este suspendat pe perioada stării de alertă cauzată de pandemia de COVID-19. Relațiile cu publicul se vor desfășura temporar doar în mediul online, prin intermediul adresei de e-mail (galmicroregdbsv@gmail.com), prin intermediul telefonului și prin servicii de curierat.

De asemenea, vă informăm că solicitările de informații privind măsurile finanțate prin SDL se suspendă și vor fi acordate exclusiv telefonic până la o dată care va fi comunicată în mod oficial pe pagina de internet a GAL Microregiunea Dâmbovița Sud-Vest.

Prin excepție, pentru eliminarea unui eventual blocaj în cazul proiectelor aflate în implementare, se va primi și înregistra doar corespondența transmisă de beneficiarii cu contracte de finanțare sprijinite prin SDL, prin curier sau depusă de reprezentanții acestora. Corespondența va fi supusă procedurii de dezinfecție, urmând ca înregistrarea documentelor să se efectueze după parcurgerea tuturor etapelor de dezinfecție, comunicarea numărului de înregistrare urmând a se efectua telefonic/e-mail.

Orice modificare va fi anunțată în timp util și pe site-ul nostru, www.galdbsv.ro.